Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal en welkom op mijn blog! Ik vind het leuk om met jullie te delen waar ik allemaal mee bezig ben. Sinds een poosje ben ik aan het haken en breien geslagen en ik heb al een aantal dingetjes gemaakt. Maar er liggen ook nog een (groot) aantal onafgemaakte projecten te wachten, met name borduurwerken. Soms denk ik 'ik moet eerst afmaken waar ik mee begonnen ben' maar dan zie ik allang weer wat nieuws waar ik dan mee bezig ga...en dan ligt de kast gauw genoeg vol! Tja, aan werkjes dus geen gebrek! Ik zou het leuk vinden als jullie een berichtje achterlaten als jullie een kijkje komen nemen. Voor nu veel plezier met het lezen en het bekijken van alles!

woensdag 16 mei 2012

Nóg meer zebra's...

Deze zebra's heb ik gemaakt voor de bruidsmeisjes- en jonker van goede vrienden van ons.
Maandag 21 mei gaan ze trouwen.

Er moesten bedankkaartjes aan de zebra's komen. Na lang nadenken hoe dat dan moest is het me uiteindelijk gelukt.
Een gaatje door de enveloppen, een koordje haken en zo met een strikje bevestigen aan de pootjes.
Maar zomaar een gaatje door een envelop en dan een koordje erdoor, tja, dat gaat natuurlijk scheuren.
Dus ik heb een kartonnetje op maat van de envelop gemaakt en die erin gedaan. En toen de gaatjes erin. Probleem opgelost!

En nu ben ik echt klaar met zebra's hihihihi!


Bijschrift toevoegen

1 opmerking:

  1. die zebratjes zijn echt kei leuk.Mijn lijstje met to-do dingetjes groeit alsmaar in plaats van kleiner te worden, ik kom overal zoveel leuks tegen, dan nog de CAL bij grietje Karweitje, op facebook (dutch crochet groep) mutsjes haken en breien voor save the childeren en dan nog wat projecten aan bezig ;-)

    groetjes Margo

    http://margeaux-haaktgraag.blogspot.be/2012/11/muts.html

    BeantwoordenVerwijderen