Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal en welkom op mijn blog! Ik vind het leuk om met jullie te delen waar ik allemaal mee bezig ben. Sinds een poosje ben ik aan het haken en breien geslagen en ik heb al een aantal dingetjes gemaakt. Maar er liggen ook nog een (groot) aantal onafgemaakte projecten te wachten, met name borduurwerken. Soms denk ik 'ik moet eerst afmaken waar ik mee begonnen ben' maar dan zie ik allang weer wat nieuws waar ik dan mee bezig ga...en dan ligt de kast gauw genoeg vol! Tja, aan werkjes dus geen gebrek! Ik zou het leuk vinden als jullie een berichtje achterlaten als jullie een kijkje komen nemen. Voor nu veel plezier met het lezen en het bekijken van alles!

donderdag 29 maart 2012

Hmmm, het is een beetje stil rondom mijn blog....
Door persoonlijke omstandigheden ben ik niet echt aan het handwerken toegekomen.
Ik ben hier en daar wel bezig geweest maar echt iets af maken zat er niet in hihihi!
Laatst ben ik weer aan het borduren geslagen. Dat was lang geleden zeg.
Uiteindelijk kon ik daar niet heel erg lang mee bezig want er moeten cadeautjes gemaakt worden voor verjaardagen. Voor een 2ling die 1 wordt wel te verstaan. Dus flink aan de knutsel op het moment. Wel even doorbijten want ik moet ze af hebben vóór 14 april en de 1e moet nog pootjes....
Als ze klaar zijn komen ze natuurlijk op mijn blog.
Alvast een klein voorproefje!Verder speel ik een nieuw plan waar ik zeer binnenkort, als de cadeautjes klaar zijn, mee ga starten.
Spannend, want ik hoop dat het me gaat lukken! Maar dat gaat vast goed komen.
Ook hiervan vast een klein tipje van de sluier opgelicht:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten